Femstjärnig vuxenlyx på Teneriffa

Iberostar Grand El Mirador, Teneriffa, Kanariöarna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Exklusiv vistelse endast för vuxna i chica Costa Adeje på Teneriffa, inklusive frukost, valbar middag och extra förmåner

Grand Hotel el Mirador är beläget intill stranden Duque, i turistorten Costa Adeje. Ett femstjärnigt etablissemang som garanterar hög klass och en både trivsam och exotisk vistelse. Känn den svalkande vinden från Atlanten, när Kanarieöarnas speciella atmosfär är ständigt närvarande. Hotellet är ett spektakulärt inslag i omgivningen, med vacker arkitektur med lokal prägel. Med vidsträckta trädgårdar, en stor uppvärmd utomhuspool och en fantastisk utsikt över Atlanten har hotellet mycket att erbjuda dig som besökare.

Är du ute efter wellness och fitness blir du inte besviken, då hotellet har både spa, solarium och sportanläggning. Koppla av i bubbelpoolen eller ta ett träningspass i det fullt utrustade gymmet med havsutsikt, valet är ditt. Här finns även möjlighet till en rad olika sporter som vattenskidor, vindsurfing, dykning och mycket mer. Möjlighet till shopping finns i det närliggande shoppingområdet, där du hittar allt från kläder till souvenirer. Här finns även en hel del barer och nattklubbar, där du kan roa dig på spanskt vis.

På bufférestaurangen kan du avnjuta diverse internationella rätter, men du hittar även flera lokala, kanariska specialiteter. Missa inte heller La Tosca Bar, där du kan njuta av livemusik på piano medan du svalkar dig med just din favoritdrink. Så varför inte unna dig en högklassig vistelse fylld av god mat, avslappning och aktiviteter, på denna resort som präglas av lyx och elegans av hög klass.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor