Femstjärnigt gömställe på Korfu

Corfu Imperial, Korfu, Grekland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum med havsutsikt

Avkopplande vistelse på undangömd resort med privata stränder och spa, inklusive halvpension, en flaska vin och frukt på rummet

Drömmer du om att ta en välbehövlig paus från vardagsstressen med en avkopplande semester där du kan glömma alla måsten och bara vara? Femstjärniga Corfu Imperial är det perfekta stället för dig som vill varva ner och ladda batterierna för både kropp, själ och sinne. Det anrika hotellet är beläget på en privat halvö och har länge varit ett populärt gömställe för kungligheter och internationella jetsetters som vill fly rampljuset i lyxig miljö.

Corfu Imperial har tre inbjudande sandstränder att välja mellan och ett stort spa där välgörande behandlingar hjälper dig att uppnå total avslappning. Matutbudet är också en av höjdpunkterna då hotellet stoltserar med sju restauranger och barer som tar dina smaklökar på en spännande upptäcktsresa. Du kan även ta del av hotellets enorma aktivitetsutbud som omfattar allt från yogaklasser och vatten-aerobics i den stora sötvattenpoolen, till segling, ridning och tennis.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor