Femstjärnigt hotell med unik grottbar i Dubrovnik - avbokningsbar

Hotel More Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Hotel More

Hotel More

Hotel More

Dubrovnik

Hotel More

Hotellets grottbar

Hotel More

Hotel More

Hotellrestaurang

Hotellets grottbar

Hotel More

Dubrovnik

Hotellrestaurang

Dubrovnik

Dubbelrum med havsutsikt och balkong

Hotel More

Dubbelrum med havsutsikt och balkong

Hotel More

Classic Dubbelrum

Pastry & Cocktail Bar Slatki kantun

Dubrovnik

Hotel More

Hotellets pool

Femstjärnigt boende i kuststaden Dubrovnik, inkl. frukost eller halvpension och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Utforska historiska Dubrovnik och den vackra kusten, med boende på ett exklusivt hotell med unik grottbar, inklusive frukost eller halvpension och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

 Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Kombinera strandhäng med stadsliv: Detta femstjärniga boende är beläget i mysiga Lapad på den kroatiska kusten. Den världsarvslistade staden Dubrovnik ligger endast fyra kilometer bort, så här kan du både njuta av avkopplande dagar på stranden och historiska sevärdheter. Du kan promenera runt hela halvön, alternativt hoppa på bussen utanför hotellet som tar dig hela vägen till Dubrovnik.

  • Gastronomi från världens alla hörn: Hotellets två restauranger tar dig med på en smakresa till såväl Dalmatiens gastronomiscen som världens kök. Restaurant More serverar Medelhavsinspirerade rätter och internationella läckerheter och på Restaurant Tramuntana kan du njuta av Dalmatiens delikatesser. Hotellet har dessutom en unik grottbar och en lobbybar där drinkar och tilltugg serveras. 

  • Välförtjänt wellness på semestern: På tredje våningen ligger Wellness & Beauty Ilumina där du kan unna dig ett flertal välgörande behandlingar. Prova hotellets hydro-bad, ett bubbelbad där ånga kombineras med värme eller njut av massage och kroppsbehandlingar. För den som vill hålla träningsrutinen vid liv finns ett litet gym på fjärde våningen. 

Faciliteter

- Pool
- Wellnessavdelning
- Två restauranger
- Tre barer
- Transferservice

Hitta hit

Hotellet ligger drygt en halvtimmes bilfärd från Dubrovniks flygplats.

Bra att veta 

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Ul. kardinala Stepinca 33, 20000, Dubrovnik, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor