Femstjärnigt i hjärtat av Prag

Occidental Praha Wilson, Prag, Tjeckien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum med stadsutsikt

Deluxerum med stadsutsikt

Deluxerum med stadsutsikt

Executive-rum med stadsutsikt

Executive-rum med stadsutsikt

Executive-rum med stadsutsikt

Executive-rum med stadsutsikt

Bo på elegant och sofistikerat hotell med bästa läget i centrala Prag, inklusive frukost, en flaska vin, välkomstdrink och en Hop-on Hop-off-tur som tillval

Detta femstjärniga hotell har ett mycket centralt läge i den tjeckiska huvudstadens nya del, vilket är en perfekt bas för att kunna upptäcka stadens alla sevärdheter. Du har nära till både shopping, museer och historiska sevärdheter samt det välkända Wenceslas-torget.

Du checkar in i eleganta och sofistikerade rum som inretts med exklusiva gulddetaljer och varma färger. Insup atmosfären i den spännande staden bara genom att se ut genom fönstret, varifrån du har utsikt över både operahuset och slottet.

Prag har mycket att erbjuda både vad gäller kultur och matupplevelser. Det perfekta läget gör att du inte behöver gå särskilt långt för att kunna hitta restauranger som lätt blir riktiga favoriter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor