Förstklassigt Dubai-hotell med privat strand

Caesars Resort Bluewaters Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxe King Ocean View-rum

Deluxe King Ocean View-rum

Deluxerum med delvis havsutsikt

Deluxerum med delvis havsutsikt

Toppmodern resort med privat strand, nära shopping och sevärdheter i Dubai, inklusive halvpension, massage och biljetter till showen La Perle som tillval

Perfekt för
Strand Storstad Shopping Sightseeing Landskap Sommar Långväga

Missa inte

Hotellet ligger på Bluewaters Island i Dubai och omges av vatten och den privata stranden Cove Beach där du kan utöva en rad olika vattenaktiviteter. Intill hotellet ligger världens högsta pariserhjul med enastående utsikt från 210 meters höjd. Några minuter bort hittar du Dubais marina med ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. En kort taxiresa tar dig till världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och det enorma köpcentret The Dubai Mall, där du hittar ett stort utbud av exklusiva butiker. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor