Fräscht hotell med bra läge i Amsterdam

Crowne Plaza Amsterdam South, Amsterdam, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Bo på snyggt inrett hotell med uteservering och utmärkta förbindelser i Amsterdam, inklusive frukost och välkomstdrink

Perfekt för
Storstad Hotell Shopping Sightseeing Europa

Missa inte

Crowne Plaza Amsterdam South ligger cirka fem minuters promenad från tågstationen Amsterdam Zuid och nära Ajax hemmaarena Amsterdam ArenA. En 15 minuter lång spårvagnstur tar dig till de mest centrala delarna där du kan njuta av folklivet, shoppa i mysiga butiker och köpa ost eller tulpaner på någon av marknaderna. Konstintresserade får inte missa att besöka två av stadens mest populära museer, Van Gogh-museet och Rijksmuseum. I centrala Amsterdam har du ett stort utbud av restauranger, kaféer och ett stort nöjesutbud.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor