Fräscht lägenhetshotell på tyska Usedom

Nadler Hof, Ahlbeck, Usedom, Tyskland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior-lägenhet

Standard-lägenhet

Standard-lägenhet

Standard-lägenhet

Superior-lägenhet

Superior-lägenhet

Loft-lägenhet

Loft-lägenhet

Helrenoverat lägenhetsboende i anrik byggnad vid stranden på semesterön Usedom, inklusive en flaska vin och rabatt på inträdet till Ostsee Therme

Perfekt för
Strand Landsbygd Avslappning Sommar

Missa inte

Tack vare sitt läge i Ahlbeck har du utmärkta möjligheter att upptäcka semesteroasen Usedom som är en klassisk tillflyktsort för sol- och badsugna nordeuropeer. Du har nära till den vackra stranden vars strandpromenad sträcker sig hela 12 kilometer och passar perfekt för kustnära vandring och sköna cykelturer. Ön har en lång tradition som kurdestination och har flera anläggningar som erbjuder massage och andra behandlingar. Inom en 500 meter lång radie från boendet hittar du en rad restauranger, kaféer, matbutiker, samt lokala utställningar och museer. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor