Fyrstjärnigt hotell i centrala Barcelona

Hotel Concordia Barcelona, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Basic-rum

Comfort-rum

Bo på elegant hotell med poolterrass och mysig restaurang i en central del av Barcelona, med frukost som tillval

Perfekt för
Storstad Europa Avslappning Shopping Sightseeing

Missa inte

Hotel Concordia Barcelona har ett centralt läge i den katalanska metropolen Barcelona. Staden är berömd för sina historiska sevärdheter, sin kultur, sitt utbud av mat och pulserande nattliv. Du tar dig snabbt till knutpunkten Plaza Espana där du kan äta på tapasrestauranger, shoppa i butikerna eller kolla in modern konst på museer. Med tunnelbanestationen Poble Sec nära till hands tar du dig smidigt till Picasso-museet, hamnens alla uteserveringar, den fina stranden Barceloneta och folkvimlet på den legendariska nöjesgatan La Rambla. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor