Fyrstjärnigt hotell med bra läge i Milano

Best Western Plus Hotel Galles, Milano, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Classic-rum

Ekovänligt boutiquehotell med italiensk restaurang och wellnessavdelning i centrala Milano, inklusive frukost och sparabatt

Missa inte

The Best Western Plus Hotel Galles ligger mycket centralt i Milano med bekvämt avstånd till flera av stadens sevärdheter. Några minuters promenad bort hittar du torget Piazza Lima och stadens centralstation. Corso Buenos Aires ligger precis intill hotellet och är känd som en av Milanos bästa shoppinggator med ett stort urval av butiker. För lunch eller middag hittar du flera italienska tratterior och mysiga restauranger på gångavstånd och vill du ta en drink eller ett glas vin är det bara att välja på någon av uteserveringarna. Passa också på att kolla in Milanos pampiga katedral Duomo som du smidigt tar dig till med tunnelbanan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor