Fyrstjärnigt i coola Vesterbro

First Hotel Mayfair, Köpenhamn, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Bo ett stenkast från Centralstationen på hemtrevligt hotell med sportbar och gym, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing Europa Hotell Mat

Missa inte

Hotellet ligger i hjärtat av Köpenhamns livliga centrum, runt hörnet från Tivoli, Ströget och Rådhustorget; ett perfekt läge oavsett om du är här för att shoppa, gå på sightseeing eller prova på restaurangutbudet. Vesterbro är utan tvekan ett av de coolaste områdena i den danska huvudstaden, med gott om ställen att dricka, äta och ha en bra kväll på. Från hotellet är det inte många minuters promenad till trendiga Kødbyen som med sina spännande restauranger, barer och konstgallerier blivit en metropol för både foodies och hipsters.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor