Glamouröst designhotell i ombyggt ångkraftverk vid vattnet i Västerås - avbokningsbar

The Steam Hotel, Västerås

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Late Night Voltage Standardrum

Västerås

Snyggt designhotell i Västerås gamla ångkraftverk, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 0% ?

Vistelse på snyggt designhotell i ombyggt ångkraftverk, med Pool Club, bar och restaurang vid Mälaren i Västerås, inklusive halvpension. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vidga dina vyer på flera plan: På sjunde våningen kan du luta dig tillbaka i den lummiga vinterträdgården, varifrån du har storslagen utsikt över Mälaren. Vill du nå ännu högre höjder kan du ta hissen upp till 18:e våningen och besöka den asiatiska restaurangen Locavore eller prova något kreativt i den läckra cocktailbaren.

  • En upplevelse utöver det vanliga: Voltage Lounge Pool Club bjuder på en helhetsupplevelse för både kropp och sinne, med två pooler, musik, ljuva dofter och välblandade drinkar. Unna dig en skön behandling och koppla sedan av med ett glas bubbel i morgonrocken.

  • Industriromantik och gastronomi: Att hotellet huserar i ett gammalt ångkraftverk blir extra tydligt när du stiger in i restaurangen Chamberlin Grill. Här har kolet och ångan tagits tillvara för att skapa en meny som andas lika mycket klassiskt kunnande som innovation och kreativitet, oavsett om du är här för frukost, lunch eller middag.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool Club
- Fitnessavdelning
- Dygnetruntöppen reception  

Hitta hit


Västerås centralstation ligger bara tio minuter bort med bil. Vill du promenera in till stan från hotellet tar det cirka 15 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor