Art Deco-hotell i Miami Beach

Dream South Beach, Miami, USA

Silver Deluxe King-rum

Silver Deluxe King-rum

Bo på ett lyxigt art deco-hotell med utsikt över Miamis skyline, inklusive frukost och mer

Glitter och glamour, kokospalmer, vackra stränder, hav och storstad – välkommen till Miami. Lev lyxigt som i en dröm på detta art deco-inspirerade hotell i South Beach med en service i toppklass. Här har du närhet till stranden, exklusiva butiker och hippa nattklubbar i denna ständigt pulserande, heta storstad.

Känn 70-talets vindar när du tar igen dig på Dream South Beachs rooftop med pool och tillhörande lounge. Det kan vara svårt att slita sig härifrån då du kvällstid kan njuta av utsikten över Miamis snygga skyline medan du dricker en Peggy's Punsch från Highbar. Missa inte hotellets kritikerrosade tacos och Margaritas på Naked Taco. För den spa-intresserade erbjuds behandlingar med fokus på både kropp och sinne.

Förutom hotellet finns det i närheten flera sevärdheter och aktiviteter. Ta dig ner till Miami Beach hamn och beundra yachterna, se alla art deco-byggnader eller inspireras av designbutikerna längs Collins Avenue. Lata dagar på den underbara sandstranden är ju faktiskt inte så tokigt det heller.

Bra att veta

  • Vänligen notera att en resortavgift på 14,95 USD per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Avgiften inkluderar Wi-Fi och tillgång till handdukar och två solstolar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor