Modernt hotell på Teneriffas kust - avbokningsbar

Gran Hotel El Tope, Teneriffa, Spanien

Upp till -52% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Sea View-rum

Sea View-rum

Sea View-rum

Modernt hotell nära stranden på norra Teneriffa, inkl. halvpension och en flaska champagne

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 52% ?

Fyrstjärnigt boende på havsnära hotell i kuststaden Puerto de la Cruz på Teneriffa, inklusive halvpension och en flaska champagne. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Släpp vardagens måsten: Hotel El Tope har ett pittoreskt läge mellan tropiska fruktplantager och det kristallklara havet i staden Puerto de la Cruz på Teneriffas norra kust. Hotellet ligger på sidan av en klippa och från rummen och terrassen har du en hisnande utsikt över Atlanten och Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. En trappa leder direkt ner till den svarta vulkanstranden och den charmiga stadskärnan.

  • Sena middagar i kvällsvärmen: Hotellets restaurang har utsikt över havet och staden. På middagsbuffén hittar du ett stort utbud av pasta, fisk- och kötträtter och sallader. I poolbaren kan du beställa drycker, med eller utan alkohol, som svalkar skönt i värmen. Du börjar även dagen här med en generös frukostbuffé som består av både varma och kalla rätter.

  • Avkoppling på schemat: Hotellets spa erbjuder en bastu och jacuzzi och du kan boka en massage mot extra kostnad. Om du vill hålla igång träningen så finns det ett modernt gym som är öppet måndag-fredag. Självklart väntar även sköna stunder på stranden med en bra bok i handen.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit


Teneriffas norra flygplats ligger drygt 20 minuter bort med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Calz. Martianez, 2, 38400 Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor