Grekisk resort med havsutsikt

Avaton Luxury Villas Resort Relais & Châteaux, Halkidiki, Grekland

Prestige-svit med privat pool

Prestige-svit med privat pool

Prestige-svit med privat pool

Panorama-svit med havsutsikt

Panorama-svit med havsutsikt

Panorama-svit med havsutsikt

Panorama-svit med havsutsikt

Sviter med privat pool eller havsutsikt på ljus och modern grekisk strandresort, inklusive frukost, välkomstvin och frukt

Avaton Luxury Villas Resort Relais & Châteaux på Halkidikis solkyssta kust har allt som krävs av en modern klassiker. Flanera genom de lummiga medelhavsträdgårdarna till den fridfulla, vita stranden där Komitsabuktens kristallklara, turkosa vatten är som gjort för dykning, snorkling och segling.

Hotellets 16 villor är alla superlyxiga, med en kokvrå av högsta kvalitet, en lounge och en king size-säng. Mellan spabehandlingar och simturer kan du bege dig ut för att utforska vackra Halkidiki – ett lugnare alternativ i den grekiska ö-världen. Här hittar du allt från bysantinska kulturarv som Mount Athos till sömniga byar utspridda i tallskogarna, och det finns mycket mer att upptäcka på denna treuddiga halvö än fantastiska stränder.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor