H10 Port Vell, Barcelona, Spanien

Boende med havsnära läge i Barcelona

Barcelona
Barcelona
Dubbelrum

Modernt boende i Barcelonas historiska Ciutat Vella, inkl. frukost

Hotellbeskrivning

Plats

Elegant hotell vid hamnen i hippa Barcelona, inklusive frukost
  • Ladda batterierna: Unna dig en ordentlig frukost i medelhavsstil innan du beger dig ut för att fånga dagen. På kvällen kan du avnjuta en middag i en pulserande miljö i hotellets coola restaurang Hollywood, som bjuder på en varierad à la carte-meny. Avsluta sedan kvällen med en kall drink eller två i det avslappnande Café del Port.

  • <span Blicka ut över hamnen: Det är lätt att bli distraherad av de slingrande gotiska gränderna, Gaudís arkitektur och La Rambla med alla människor och glömma bort att den livliga katalanska staden faktiskt har en fantastisk modern hamn. H10 Port Vell är här för att påminna dig om just det. Låt dig imponeras av den spektakulära Mare Nostrum-terrassen med tillhörande pool, baren och loungen som alla har utsikt över glittrande Port Vell och Palau de Mar.

  • Guldläge i den spanska storstaden: H10 Port Vell är beläget i Barcelonas historiska Ciutat Vella (Gamla Stan), vilket omfattar det Gotiska kvarteret, El Born, Raval och sist men inte minst, La Rambla. Hotellet ligger bara 400 meter från França tågstation och i närheten hittar du L’Aquarium, Picasso-museet och Museu d'Història de Catalunya.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Takbar
- Takpool
- Fitnessrum
- Luftkonditionering
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Det tar ungefär 50 minuter att resa kollektivt från tågstationen Barcelona Sants till Barcelona-El Prat flygplats.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

H10 Port Vell ligger i Barcelonas historiska Ciutat Vella (Gamla Stan) där även fascinerande Barri Gotic, söta El Born, coola Raval och La Rambla ligger. Hotellet ligger 400 meter från tågstationen França och L’Aquarium, IMAX Port Vell, Picasso-museet och Museu d'Història de Catalunya ligger i närheten. Beger du dig längre bort kan du utforska den gotiska katedralen, Gaudís mästerverk Sagrada Familia och Park Güell plus det olympiska området, palatsliknande Museu Nacional d'Art de Catalunya och det magnifika fortet i Montjuic Park.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer