Hotell med naturtema i vackra Paris

Hotel Eden Paris, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Superior-rum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Jardins du Luxembourg

Naturinspirerat modernt hotell med hemlig trädgård, inklusive frukost, tidig incheckning och sen utcheckning

Paris är verkligen ”en fest för livet”, som författaren Ernest Hemingway en gång beskrev det. Låt dig förtrollas av den franska huvudstadens pittoreska kvarter och ta in dess enastående sevärdheter, samtidigt som den kringliggande doften av nybakade croissanter kittlar din aptit. Konstmuseum, arkitektoniska underverk, svårslagen shopping och fantastisk mat gör tillsammans Paris till en obestridlig destination som lockar miljontals människor varje år. Med nära till allt som huvudstaden har att erbjuda är Hotel Eden Paris ett modernt och snyggt hotell som även i ljusets stad lyser starkt.

Här erbjuds modern bekvämlighet i en fridfull omgivning, bara några stationer från de tätbefolkade arrondissementen i centrum. Hotellet är designat efter naturen och lyckas med sina ljusa färger ge intrycket av att du promenerar i en lummig skog. Slut ögonen en stund i deras egna turkiska ångbastu, eller besök den välutrustade fitness-studion om du har energi över.

Det är ingen slump att de valt att kalla sig Hotel Eden. Det finns nämligen en hemlig trädgård på hotellet som efterliknar en paradisisk oas. Där kan du koppla av och njuta av din frukost på morgonen eller ett glas vin på kvällen, samtidigt som du reflekterar över dina upplevelser i det livliga Paris.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor