Fräscha studiolägenheter vid Donau - avbokningsbar

Harry's Home Hotel Wien Millennium, Wien, Österrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Utforska Wien med boende på ett modernt hotell vid Donaus strand, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Studio-boende i rofyllt område intill Donau, nära tunnelbanan samt Wiens sevärdheter och nöjesliv, inklusive frukost | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo vid “der schöne blaue Donau”: Harry's Home är beläget i det 51 våningar höga Millennium Tower, varifrån du har nära till såväl Donau som ett av stadens största shoppingcenter. Designen på hotellet hämtar inspiration från 60 och 70-talet, utan att för den sakens skull tumma på den nutida och kontemporära atmosfären.

  • Starta dagen med en rejäl frukost: Varje morgon serveras en läcker frukost där du bland annat kan välja mellan färska bakverk, kallskuret och varma rätter, självklart i sällskap av rykande färskt kaffe. Under dagen behöver du aldrig gå med kurrande mage: i Wien finns en uppsjö av restauranger och kaféer med spännande mat från världens alla hörn.

  • Upptäck kulturstaden Wien: Precis intill hotellet breder vackra Donau ut sig, som kantas av lummiga träd och grönområden. Från hotellet har du gångavstånd till tunnelbanan och in till stadskärnan tar det cirka 20 minuter. Den österrikiska huvudstaden har mängder att upptäcka – konst, kultur, historia och givetvis de klassiska kaféerna.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Gym

Hitta hit


Från centralstationen kan du ta S-bahn till stationen Handelskai, som ligger 200 meter från hotellet. Till Wiens flygplats tar det cirka 30 minuter med bil eller runt en timme med kollektivtrafiken.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Handelskai 94-96, 1200 Wien, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor