Havsutsikt på Franska rivieran

Radisson Blu Hotel Nice, Nice, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium Sea View-rum

Premium Sea View-rum

Premium Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Promenade des Anglais

Nice

Nice

Saint-Jean-Cap-Ferrat

Nice

Fantastisk utsikt över havet på hotell vid Franska rivierans Promenade des Anglais, inklusive frukost

Med sitt läge precis vid populära Promenade des Anglais ligger Radisson Blu Hotel Nice bara ett stenkast från Medelhavets klarblå vatten och långa stränder och en halvtimmes promenad från stadskärnan. Hotellet har ett fitnesscenter, en takterrass med pool (öppen under högsäsongen), mysiga barlounger och härlig utsikt över bukten. Du behöver aldrig gå miste om utsikten över havet ens från ditt eget moderna rum eller svit.

Palmer, butiker och caféer kantar Promenade des Anglais – ta en lång eftermiddagspromenad, njut av solen och beundra utsikten över havet. Det finns lika många kulturella och konstnärliga landmärken som kullerstensgator i gamla stan. Besök Musée Matisse, som visar upp en av världens största samlingar av konstnärens verk, eller gläd dina sinnen med en promenad på blomstermarknaden Cours Saleya, där blommor i varje nyans finns.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor