Historiskt hotell i NoMad

The Roger, New York, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Deluxe Queen- eller King-rum

Premier Dubbelrum

Hotell i klassisk stil med elegant restaurang och moderna bekvämligheter i NoMad

Upplev ett stycke historia med ditt boende på The Roger New York, som är inrymt i en välkänd röd tegelbyggnad med 15 våningar. Boutiquehotellet öppnade 1930 som Roger Williams, på mark ägd av The Madison Avenue Baptist Church. Fortfarande syns detaljer från den tiden på detta TripAdvisor Certificate of Excellence-belönade hotell, nu med en interiör designad av Anna Busta och Annette Jaffe, som blandar klassisk uptown- och downtown-stil, perfekt för ett hotell beläget i Midtown. Här kan du beundra unika foton av kändisar, exponerade tegelväggar och den 170 år gamla kyrkan som är inbyggd i hotellets första fyra våningar.

Kanske kommer du att skapa din egen historia här – det sägs att man är mer kreativ om man är avslappnad och det kommer du att vara. Besök frukostrummet och provsmaka läckerheter från Ceci-Cela, Balthazar, Petrossian och Sarabeth’s, ät mac and cheese gjord på Murrays gruyère och cheddar på The Parlour Bistro and Lounge och sov gott i sängkläder i egyptisk bomull. Utanför hotellet kan du lära dig mer om New Yorks bakgrund och det är nära till sevärdheter som Madison Square Park, Empire State Building och The Morgan Library & Museum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor