Mysigt hotell i bergen på Gran Canaria - avbokningsbar

Hotel Casa Leon, Gran Canaria, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Casa León

Casa León

Lionheart-rum

Lion's Rest-rum

Gran Canaria

Casa León

Casa León

Casa León

Casa León

Casa León

Casa León

Casa León

Njut av sol, värme och vacker utsikt från Monte León på Gran Canaria, inkl. halvpension och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 43% ?

Resort med avskilt läge och svårslagen utsikt på Gran Canaria, inklusive halvpension och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vyer att minnas: Med sitt läge på Monte León, erbjuder resorten spektakulär utsikt över sanddynerna i Maspalomas och det djupblå havet. Här kan du njuta av solen och värmen i en exklusiv och lugn miljö, omgiven av vackra planteringar och palmer.

  • Avskilt läge för ultimat avkoppling: Förutom vacker vyer, finns här perfekta förutsättningar för vila och avkoppling. Unna dig en välgörande behandling i hotellets spa, sjunk ner i bubbelpoolen eller luta dig tillbaka i en solstol vid infinitypoolen. 

  • Gourmeträtter på färska råvaror: Kvällen inleds som bäst med en välblandad fördrink vid den öppna spisen. Därefter kan du slå dig ner för middag i den eleganta restaurangen eller njuta av dofterna och de ljuva smakerna på terrassen. Samtliga rätter tillagas på noga utvalda råvaror från trakten, allt för en oförglömlig smakupplevelse. Efter middagen kan du avrunda kvällen med en drink i hotellets tikibar. 

Faciliteter

- Infinitypool
- Spa
- Restaurang
- Bar
- Matlagningskurser (endast ett begränsat antal tillfällen)

Hitta hit


Till den internationella flygplatsen i Las Palmas är det cirka 20 minuter med bil.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Calle Monteleón, 38, 35109 San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor