Snyggt designhotell i Paris Latinkvarter - avbokningsbar

Hotel Design Sorbonne, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Design Deluxerum

Design Superior-rum

Design Deluxerum

Modernt Paris-hotell med bra läge nära shopping, inkl. frukost och sen utcheckning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 39% ?

Boutiquehotell nära sevärdheter och butiker i romantikens huvudstad Paris, inklusive frukost och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Börja dagen med en god frukost: I frukostsalongen dukas varje morgon upp en generös buffé där du hittar ett brett urval av tillbehör. Du kan se fram emot färska croissanter, charkuterier, ostar, ägg, yoghurt samt nygräddade crêpes och färskt bröd. Här finns också möjligheten att tillaga sin egen omelett och steka sina ägg själv. Om du har bråttom iväg kan du ta med dig en frukostpåse.

  • Shoppa med stil i modehuvudstaden: Hotellets läge gör att du har nära till exklusiva butiker och välkända modekedjor. I närheten hittar du små designbutiker på Saint Germain och varuhus som Bon Marché eller Printemps.

  • Ät och roa dig på franskt vis: Runt hotellet kan du lätt hitta mysiga brasserier, uteserveringar och caféer där det passar utmärkt att slå sig ner med en kopp kaffe eller ett glas vin. I området hittar du dessutom några av Paris mest välkända nöjesställen med både coola barer och stämningsfulla jazzklubbar.

Faciliteter

- Dyngetruntöppen reception
- iMac eller iMac Mini på rummet
- Tvättservice
- Bar


Hitta hit

Med tåget till Charles de Gaulle-flygplatsen tar det cirka 30 minuter.

Bra att veta

Vänligen notera att frukost serveras på rummet på grund av rådande restriktioner. Läs mer här.På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
6 Rue Victor Cousin, 75005 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor