Boende vid havet på Mallorca - avbokningsbar

Hotel Roc Leo, Can Pastilla, Mallorca, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Can Pastilla

Can Pastilla

Premium Twin-rum med delvis havsutsikt

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Dubbelrum med balkong

Strandnära boende med restaurang och pool på Mallis, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Hotell med pool och restaurang vid stranden i Can Pastilla på Mallorca, med bra läge för aktiviteter och utflykter, inklusive halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Lokala smaker och en drink på terrassen: Hotellets restaurang serverar medelhavsinspirerade menyer som till stor del baseras på lokala produkter. I baren och på terrassen kan du njuta av svalkande drinkar hela dagen.

  • Strandnära, med pool, trädgård och terrass: Hotellet ligger bara ett stenkast från stranden, men här finns även en pool som är omgiven av en lummig trädgård. Boendet har dessutom en härlig terrass där du kan koppla av i en bekväm solstol.

  • En mångsidig och välkomnande ö: Hotellets läge nära Palma gör att du kan uppleva det bästa av både strand och stadspuls. Dessutom erbjuder Mallorca ett milt klimat och många naturleder som är perfekta för cykling och vandring.

Faciliteter

- Aktiviteter
- Bar
- Cykelfaciliteter
- Pool
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger intill Palmas flygplats. I närheten finns även en busshållplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Carrer de Manuela de los Herreros, 12, 07610 Can Pastilla, Mallorca, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor