Hotell med spa nära Köpenhamns flygplats

Clarion Hotel Copenhagen Airport, Kastrup, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Bo på ekocertifierat hotell i påsk med spa och gångavstånd till Köpenhamns flygplats och närhet till centrum, inklusive frukost med massage som tillval

Perfekt för
Storstad Avslappning Shopping Sightseeing Spa

Missa inte

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger helt perfekt för resande till och från Köpenhamn. På några få minuter kan du gå till flygplatsens Terminal 3 och härifrån har du hela världen framför dig. Ta tunnelbanan och upplev gastronomi och kultur i världsklass i Köpenhamn. Här kan du besöka klassiska attraktioner som Tivoli, Nyhavn och den lille havfrue och unna dig en röd pölse eller två. Tio minuter från hotellet ligger också en av Nordens största shoppingcentrer - Field’s med över 140 butiker att gå lös i. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor