Hotell med utsikt över Neapelbukten

Grand Hotel Parker’s, Neapel, Italien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Classic-rum

Castel Nuovo

Klassiskt lyxhotell med anor från 1800-talet och svepande vyer över Neapelbukten, inklusive frukost och mer

Kliv in på ett elegant femstjärnigt hotell från 1870 i klassisk empirestil med referenser från Kung Louis XIV överdådiga hov. Här möts italiensk marmor, utsökta kristallkronor, lyxiga tyger och antika möbler för en sofistikerad atmosfär och här befinner du dig mitt i Neapel, med slående utsikt över Neapelbukten.

Bege dig till takterrassen på översta våningen där du startar dagen på bästa sätt med en god frukost och panoramautsikt över havet. Upptäck varför neapolitanare själva anser att deras mat är bäst i världen med ett besök på hotellets restaurang Specchi, som serverar typiska rätter från Medelhavet och spännande avsmakningsmenyer.

Från ditt hotell är du perfekt placerad för att undersöka denna UNESCO-skyddade stads kulturella smultronställen, som till exempel Pompeji, Sorrento och Amalfikusten eller öarna Capri och Ischia. Vinturer kan även organiseras där du kan smaka Campania-regionens långa gastronomiska tradition.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor