Naturskönt boende i Tyrolen - avbokningsbar

Impuls Hotel Tirol, Bad Hofgastein, Österrike

Upp till -46% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Alpine Dubbelrum Chic

Alpine Dubbelrum Chic

Alpine Dubbelrum

Impuls Dubbelrum

Zirben-Studio

Zirben-Studio

Zirben-Studio

Zirben-Studio

Populärt wellnesshotell i natursköna Bad Hofgastein, inkl. halvpension, massage, spaentré m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 46% ?

Hälso- och spahotell i Bad Hofgastein, med gourmetrestaurang, utomhuspool och panoramautsikt över bergstopparna, inklusive halvpension, massage, spaentré och mer. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Inled dagen med en god frukost: Ladda upp med en god och hälsosam frukost bestående av hemgjorda smoothies och ekologiska delikatesser innan du ger dig ut i skidbacken. Om du känner dig hungrig på eftermiddagen kan du bege dig till hotellets soppbar som serverar varma soppor och hemgjorda kakor.

  • Njut av frisk bergsluft och natur: Bad Hofgastein är en omtyckt destination året om som charmar naturälskare. Det idylliska landskapet och de vackra bergen ger riktiga Sound of Music-vibbar och här kan du koppla bort ordentligt. Här finns ett flertal vandringsleder att utforska - en perfekt aktivitet för att rensa tankarna. Ta dig till otroliga utsiktsplatser och föreviga ögonblicket med en selfie eller två.

  • Mjuka upp stela muskler: Efter en aktiv dag i naturen är ett besök på hotellets välutrustade spa välförtjänt. Här väntar hela 500 kvadratmeter avkoppling på dig. Njut av varma bad i termiskt vatten, yoga, avkopplande massage och skönhetsbehandlingar. Dessutom finns en uppvärmd utomhuspool med utsikt över bergstopparna.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Gym
- Utomhuspool

Hitta hit

Från flygplatserna i Salzburg och München tar det mellan en till två timmar att nå hotellet med bil eller transfer.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Grünlandstraße 5, 5630 Bad Hofgastein, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor