Elegant gods på Själlands landsbygd

Jomfruens Egede, Faxe, Danmark

Jagthyblen

Dubbelrum i Jagthyblen

Dubbelrum i Jagthyblen

Udsigtstårnet

Udsigtstårnet

Stevns Klint

Känn historiens vingslag när du checkar in på Jomfruens Egede

  • En klassisk dansk herrgård med historiska anor: Jomfruens Egede har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1300-talet. Huset byggdes om på slutet av 1700-talet och sägs vara ett av de finaste exemplen på dansk arkitektur och design från denna epok. Vackra Øster Egede Kirke ligger i närheten och är öppen för besökare.

  • Nyrenoverade rum i Jagthyblen eller huvudbyggnaden: Rummen ligger antingen i godsets huvudbyggnad, eller i Jagthyblen, som var herrgårdens godskontor, har inretts på nytt med rustika trägolv, originaldetaljer och nya bekväma sängar. Här finns även ett litet kylskåp, samt te- och kaffefaciliteter.

  • Ladda batterierna i natursköna omgivningar: Jomfruens Egede ligger vackert inbäddad bland skog och fält på södra Själland. Här vaknar du upp till fågelkvitter och kan börja morgonen med en stilla skogspromenad eller en uppmjukande yogaklass.

Faciliteter

- Matsal

Hitta hit

Det tar drygt en timme att köra från Köpenhamn till hotellet och knappt en och en halvtimme från Malmö. Du kan också cykla längs med den vackra cykelvägen och ta ett stopp på Egede.

Bra att veta

  • Närmaste restaurang och butik ligger tio minuters bilresa bort
  • Notera även att det är gemensam dusch och toalett i korridoren
  • Notera även att hotellet är till största del obemannat. Frukosten kommer därför att serveras på rummet 08.00, därefter har gästerna tillgång till kaffefaciliteter i det gemensamma köket
  • Uppvärmning av bastu/badtunna ansvarar gästerna själva för

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor