Känn havsbrisen på Sicilien

NH Catania Parco Degli Aragonesi, Catania, Italien

Superior-rum

Hotell med pool vid stranden på Siciliens östkust, nära flygplatsen och Catanias stadskärna, inklusive frukost och välkomstgåva

NH Catania Parco Degli Aragonesi är beläget vid havet i Catania, på Siciliens östkust. Härifrån är det nära både till flygplatsen och till Catanias historiska stadskärna. Hotellet har en privat strand tvärsöver gatan och i den vackra trädgården kan du koppla av vid hotellets eleganta utomhuspool. Som gäst har du även tillgång till ett modernt och välutrustat gym.

Rummen på NH Catania Parco Degli Aragonesi är stilrent inredda, med ljusa trägolv. Alla rum är försedda med egen balkong och vissa av dem vetter mot havet. I boendets restaurang serveras italienska och lokala rätter samt smaker influerade av Medelhavet. Till maten kan du beställa ett glas vin eller en flaska från den välsorterade vinlistan. Hotellets stilfulla loungebar ligger på gatuplan och erbjuder ett urval av cocktails och andra drycker. Dessutom finns det en lättare barmeny, med rätter som pasta och sallader.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor