Det bästa av Kambodja och Vietnam

Siem Reap, Kambodja, Hanoi, Ha Long-bukten, Ninh Vinh Bay, Ho Chi Minh City, Vietnam

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

Halong Bay, Vietnam

Angkor, Siem Reap, Kambodja

Navutu Dreams Resort & Wellneess Retreat

Navutu Dreams Resort & Wellneess Retreat, Explorer King-rum

Navutu Dreams Resort & Wellneess Retreat, Explorer King-rum

Navutu Dreams Resort & Wellneess Retreat

Ta Prohm-templet, Siem Reap, Kambodja

Kbal Spean, Siem Reap, Kambodja

Hanoi

Pagoda, Hanoi

Silk Path Boutique Hotel Hanoi Rooftop

Silk Path Boutique hotel Hanoi, Deluxerum

Bellevue Café at Silk Path Boutique Hotel Hanoi

Ngoc Son-templet, Hanoi, Vietnam

Halong Bay

Halong Bay, Vietnam

Amour Cruise

Amour Cruise

Amour Cruise

Amour Cruise Queen Deluxerum

Amour Cruise

Halong Bay

Ninh Van Bay

An Lam Retreats Ninh Van Bay

An Lam Retreats Ninh Van Bay, Bay View Pool-villa

An Lam Retreats Ninh Van Bay, Bay View Pool-villa

An Lam Retreats Ninh Van Bay

An Lam Retreats Ninh Van Bay

An Lam Retreats Ninh Van Bay

An Lam Retreats Ninh Van Bay

Ho Chi Minh

Ho Chi Minh City

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City, Club Deluxerum

Notre Dame-katedralen i Saigon, Ho Chi Minh

Utforska myllrande städer, tropiska stränder och vykortsvacker natur med en 14 nätter lång rundresa till Vietnam och Kambodja, inklusive flyg, transfer, frukost och mycket mer

Inled det nya decenniet med en oförglömlig rundresa till Vietnam och Kambodja. På detta 14 nätter långa äventyr får du bland annat uppleva vykortsvackra miljöer med en kryssning i Ha Long-bukten, livliga marknader i Siem Reap och paradisstränder i Ninh Vinh Bay.

Dag 1-4: Siem Reap

Ditt äventyr kickar igång med tre nätter i Siem Reap. Här kan du bland annat besöka Old Market, strosa längs pampiga boulevarder och utforska stadens myllrande uteliv på Pub Street. Endast ett par kilometer utanför staden kan du även beskåda det vackra tempelområdet Angkor, som fått en plats bland UNESCO:s världsarv.

Dag 4-7: Hanoi

Nu har det blivit dags att resa vidare till Hanoi, Vietnams livliga huvudstad. Här tillbringar du tre nätter på eleganta Silk Path Boutique Hotel. Du har ett bra läge i den historiska stadskärnan och kan enkelt promenera till tempel, pagoder och marknader. Överallt möts du av stadens franska arv och ett av de bästa sätten att utforska på är med hjälp av en så kallad cyklo – en cykeltaxi.

Dag 7-8: Kryssning

När du lämnar Hanoi bakom dig är det dags att stiga ombord på Amor Cruises som sakta åker fram längs Ha Long-bukten. Förutom att beskåda naturens skönhet från däck kan du bland annat testa på paddling, bada, gå en matlagningskurs och starta dagen med tai chi i soluppgången.

Dag 8-12: Ninh Vinh Bay

Nu är det läge att sakta ner tempot ytterligare och packa upp resväskan på An Lam Retreats Ninh Van Bay. Hotellet är beläget på en ö utanför Vietnams östkust och här kommer du tillbringa fyra nätter. Du bor omgiven av en vacker sandstrand och tropisk djungel och kan, förutom avkoppling, bland annat utforska vattenfallet Yang Bay, orörda öar eller fynda fina souvenirer på en lokal marknad.

Dag 12-15: Ho Chi Minh City

Nu har det blivit dags att avrunda resan med tre nätter i Ho Chi Minh City. Upplev myllrande marknader, frossa i läcker streetfood, ta fina bilder på Notre Dame-katedralen och strosa runt bland vacker kolonialarkitektur. Passa på att unna dig en skön spabehandling eller slappa lite vid poolen på hotellet innan det är dags att packa ihop resväskan och åka hemåt igen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.