Rustik elegans i Provence

Le Petit Palais d'Aglaé, Provence, Frankrike

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Deluxerum

Gordes

Avignon

Gordes

Avignon

Gordes

Gordes

Elegant och lantligt boutiquehotell i hjärtat av byn Gordes i Provence

  • Idyllisk vistelse i Provence: Lockas du av lavendeldoftande Provence så kommer du att stormtrivas här. Hotellet erbjuder en biograf med plats för 15 personer, en mysig trädgård med grönsaksland, en utomhuspool och vackra lounger både inomhus och utomhus.

  • Pusta ut från vardagslivet: Le Petit Palais d'Aglaé är beläget högt upp på en kulle, med utsikt över Luberondalens byar, gamla kyrkor och vingårdar. Hotellet är inrett med kontrasterande färger, möbler och detaljer i barockstil samt textilier som satäng, siden och sammet.

  • Mumsa på franska delikatesser: Hotellets restaurang leds av en Michelinbelönad kock och är definitivt hotellets “pièce de résistance”. Här kan du välja från en varierad meny med fokus på ekologisk gourmetmat tillagad på frukt och grönsaker från trädgården.

Faciliteter


- Restaurang
- Wi-Fi
- Pool
- Biograf

Hitta hit

Marseilles flygplats ligger ungefär en timme och 20 minuter bort med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att hotellets restaurang är säsongsberoende och endast är öppen torsdag-söndag.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor