Lyxigt hotell i centrala Bangkok

Solitaire Bangkok, Bangkok, Thailand

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Bo nära shopping, nattliv och sevärdheter i centrala Bangkok, inklusive frukost

När du checkar in på Solitaire Bangkok har du stadens pulserande hjärta precis utanför dörren. Hotellet ligger bara fem minuters promenad från huvudgatan Sukhumvit där du hittar ett stort utbud av hippa restauranger, butiker, barer och nattklubbar.

Innanför den moderna fasaden välkomnas du av en lugn och behaglig atmosfär som inbjuder till avkoppling vid utomhuspoolen eller i ångbadet som ligger i anslutning till gymmet. Hotellets restaurang @Spice serverar thailändska och internationella rätter och du kan njuta av drycker och snacks i poolbaren från morgon till kväll.

Solitaire Bangkok ligger en kort promenad från Skytrain-stationen Nana och med båt kan du ta dig till kulturella sevärdheter som det kungliga palatset Grand Palace och de berömda templen Wat Arun och Wat Pho. Senare på kvällen kan du återvända till hotellet för att varva ner med en cocktail i den eleganta lobbybaren On the Rocks innan du utforskar Bangkoks livliga nattliv.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor