Lyxigt hotell med irländsk pub i New York

Merrion Row Hotel & Public House, New York, USA

Premium King-rum

Flärdfullt boutiquehotell med närhet till shopping och nöjesliv mitt i New York City, inklusive amerikansk frukost

Perfekt för
Boutique Storstad Modern inredning Sightseeing Romantik

Missa inte

Hotellets läge vid världsberömda Times Square på Manhattan ger dig perfekta möjligheter att upptäcka de flesta av New Yorks populäraste sevärdheter och landmärken. Du kan promenera till Rockefeller Center och ta bilder av Manhattans skyline eller strosa omkring i Central Park och närliggande Bryant Park. Förutom ett stort utbud av restauranger, snabbmatställen och kaféer har du nära till Broadways stora utbud av teaterföreställningar och populära musikaler. För att ta dig runt på Manhattan och övriga delar av staden har du flera tunnelbanestationer i närheten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor