Lyxhotell med Michelinrestaurang i Madrid

Hotel Hesperia Madrid, Madrid, Spanien

Juniorsvit

Deluxerum

Premium-rum

Premium-rum

Bo på femstjärnigt lyxhotell i centrala Madrid med Michelinbelönad restaurang, inklusive frukost och andra förmåner

Med ett av de bästa lägena i Madrids trendiga område Salamanca hittar du detta eleganta femstjärniga hotell. På Hotel Hesperia Madrid bor du i en mycket exklusiv och elegant miljö där rummen inretts av en av Spaniens mest kända inredningsarkitekter.

För att sätta ännu mer guldkant på den förstklassiga upplevelsen rekommenderas det att äta middag i hotellets restaurang Santceloni, som har belönats med två Michelinstjärnor. Spännande gourmeträtter tillagade av de främsta kockarna serveras med viner på rekommendation av husets egen sommelier.

På promenadavstånd hittar du museer, varuhus, butiker, samt restauranger och självklart tapasbarer. För att åka till de mest centrala delarna tar du tunnelbana, alternativt taxi för att upptäcka de mest traditionella turistkvarteren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor