Lyxvistelse på Sicilien

Diamond Resort Naxos, Giardini Naxos, Italien

Giardini Naxos

Deluxerum

Isola Bella

Classic-rum

Giardini Naxos

Taormina

Klassiskt och elegant femstjärnigt hotell på Siciliens östkust, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

Upplev en femstjärnig lyxvistelse omgiven av en vacker medelhavsmiljö i Siciliens populära Giardini Naxos. På Diamond Resort Naxos kan du glömma vardagen i eleganta och varmt inredda rum som alla erbjuder utsikt, komfort och en exklusiv känsla. Slå upp dörrarna till terrassen eller balkongen och hör vågorna rulla in mot stranden, ta en kvällspromenad i solnedgången längs med vattnet eller passa på att testa hotellets berömda desserter efter en äkta siciliansk middag i restaurangen La Perla.

I Trilogy Spa sätter du extra guldkant på semestern med en avkopplande behandling eller i spa-avdelningen. Vill du istället utforska området är läget perfekt för att ge sig ut längs Siciliens vackra Joniska kust, med orörd natur och det turkosblå havet som inramning. I den populära semesterorten Giardini Naxos hittar du intressanta historiska sevärdheter, samt ett myllrande folkliv med flera restauranger, caféer och butiker att shoppa i.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor