Madrid – Spaniens pulserande hjärta

Spaniens huvudstad är en pulserande plats på många sätt, fylld av kulturella, gastronomiska och konstnärliga spektakel. Addera till detta en vacker arkitektur, spännande historia och de kanske livligaste barerna och restaurangerna i Europa.
Förvänta dig en perfekt cocktail av sydeuropeisk charm. Låt oss gå in lite närmare på varför Madrid kan vara ditt nästa resmål.

Svenska spafavoriter

Egentid och avkoppling är något som de flesta av oss längtar efter, men som idag känns mer som ett exklusivt undantag än en självklarhet. Att prioritera lite välförtjänt vila, där laptops och mobiltelefoner byts ut mot favoritböcker är därför otroligt viktigt. Tur är väl då att vårt avlånga land står för ett flertal välrenommerade spa- och wellnesshotell.

I Lejonkungens fotspår: TANZANIA

Det är få destinationer i Afrika som kan mäta sig med Tanzania. Med sitt rika djurliv, nationalparker och spektakulära naturfenomen är det en storfavorit bland äventyrslystna resenärer. De flesta börjar sin resa i Dar es Salaam, för att sedan ta sig till savannerna i Serengeti, paradisstränderna i Zanzibar eller Kilimanjaros bergstopp.                    Tanzania har allt och lite till – vi ger dig en försmak på vad …