Magisk resort i Thailand

Khaolak Laguna Resort, Khao Lak, Thailand

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Siam Chalet

Siam Chalet

Lyxig resort med spa precis intill Khao Lak-stranden, inklusive frukost och minibar samt förmåner för längre vistelser

Njut av traditionellt thailändskt leverne på denna magiska resort på Khao Lak-stranden med utsikt över Andamansjön i södra Thailand. Vid ankomst liknar hotellet ett thailändskt tempel i klassisk stil, med takpannor, vita pelare, färgglada kakelplattor på golvet och stora krukor i lobbyn. Från hotellet kan du gå rakt ut på stranden genom de grönskande tropiska trädgårdarna vilket betyder att hotellet har ett av de bästa lägena i Khao Lak.

Siam Chalets ligger undangömt på ägorna och är designat i en thailändsk stil och här finns allt du behöver för av fridfull och avkopplande vistelse. Restaurangen Oriental serverar en vacker frukostbuffé i en ljuvlig miljö och du kan njuta av en cocktail innan middag på Sundowner Terrace där du samtidigt kan beundra utsikten över det glittrande havet.

Poolen har en härlig bar med palmtak och du kan njuta av en massage vid poolen eller besök spaet Chiva. Åk på en båtutflykt till en av de många öarna i närheten eller bara njut av att vara i paradiset.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor