Elegant resort på ön Vulcano

Mari del Sud Resort & Village, Vulcano, Italien

Classic-rum med uteplats

En förtrollande resort på ö utanför Sicilien

En trendig resort på ön Vulcano utanför Sicilien

  • Dramatiskt läge vid kratern: Nedanför den ikoniska kratern, precis bakom en berömd svart sandstrand (entréavgift tillkommer) är Mari del Sud Resort perfekt beläget för att du ska kunna njuta av naturens alla underverk som den här färgsprakande juvelen till ö har att erbjuda.

  • En grönskande oas: Den fyrstjärniga resorten ligger bland väldoftande trädgårdar fulla med öns växter, som yucca, eukalyptus, rosmarin och bougainvillea. Hotellet renoverades nyligen och den genomgående designen hyllar lokala traditioner. Samlingen av låga, vittvättade stenbyggnader har vackra, inbyggda sittplatser, handmålade keramikplattor och atmosfärförhöjande pergolas.

  • Goda middagar väntar: Här kan du hugga in på en utsökt frukost och superfräsch mat från havet i restaurangen, eller slappna av vid den stora, vackra poolen med gott om solstolar och parasoll för alla. Mari del Sud Resort kan självklart skryta med ett Certificate of Excellence från TripAdvisor.

Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit


Ta en buss eller taxi från Palermos Falcone-Borsellino Airport till hamnen och ta en bärplansbåt direkt till Vulcano. Du kan också ta tåget från flygplatsen till Palermos centralstation och sedan åka vidare därifrån till Milazzo där du tar bärplansbåt eller färja till ön. Från Catania-Fontanarossa Airport kan du ta buss till Milazzo eller Messina, och därefter färja eller bärplansbåt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor