Maritim lyx i Kalifornien

InterContinental The Clement Monterey, Monterey Bay, Kalifornien, USA

Standardrum

Standardrum

Upplev Kaliforniens vackra kust med lyxigt boende på strandnära hotell med spa, inklusive rabatter

På InterContinental The Clement Monterey handlar det mesta om den mäktiga oceanen som breder ut sig framför hotellet som en böljande safirblå matta. Vare sig du frossar i färsk fisk på C Restaurant + Bar, unnar dig en massage med terapeutiskt sjögräs på det lyxiga spaet eller njuter av den magnifika utsikten från rummet så känns havet alltid nära till hands.

Hotellet ligger på ikoniska Cannery Row i Monterey Bay som är uppkallad efter John Steinbecks roman från 1945. Du bor granne med Monterey Bay Aquarium som är hem till över 35 000 djur och plantor och bara några steg från butiker, restauranger och konstgallerier. Promenera längs Monterey Bay Coastal Recreation Trail eller hyr en bil och kör till de närliggande kustpärlorna Carmel och Pebble Beach.

Väl tillbaka på hotellet kan du simma i utomhuspoolen, träna i det moderna gymmet eller bara chilla på rummet som är en stilfull oas med en öppen brasa, lyxigt marmorbadrum samt en balkong med utsikt över Monterey Bay. Fortsätt att njuta av havsvyerna över en god middag tillagad på färska ekologiska råvaror och smutta sedan på en Monterey Mule eller Cannery Rowjito cocktail medan solen försvinner bakom Stilla havet.

Missa inte

  • Hotellets fantastiska läge precis vid vattnet, med panoramavyer över Monterey Bay
  • Att utforska Kaliforniens vackra kustlandskap och magiska naturparker
  • Njuta av färska fisk- och skaldjursrätter på C Restaurant

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor