Minimalistiskt hotell med toppläge i Rom

Smooth Hotel Termini, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Villa Borghese

Classic-rum

Colosseum

Superior-rum

Bo minimalistiskt och trendigt med bästa läget i romantiska, historiska Rom, inklusive frukost och välkomstdrink

Precis som namnet antyder är Smooth Hotel Terminis koncept att det ska vara så smidigt som möjligt att övernatta här. På detta nya, unga och trendiga hotell i en gammal 1800-talsbyggnad bor du därför i minimalistiskt och modernt inredda rum, med de bekvämligheter som behövs.

Läget är centralt, med flera sevärdheter i närheten. Ta dig till den vackra parken Villa Borghese och kolla in konstsamlingen i galleriet, eller den vackra badplatsen vid nationalmuseet – Baths of Diocletian. Men det finns förstås katakomber, spännande kyrkor, museer och mycket mer att utforska i denna romantiska huvudstad.

Den unga personalen är alltid påläst och beredd att ge dig den bästa informationen om lokala trender och vad som gäller i Rom under ditt besök.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor