Moderiktigt hotell i Midtown

The Gregory, New York, USA

Tailored King-rum

Tailored Double Queen-rum

Fashionabelt boutiquehotell i New Yorks Garment District, nära Fifth Avenue, Herald Square och Penn Station

The Gregory är beläget i hjärtat av Midtown och precis i utkanten av det välkända mode- och textilområdet Garment District. Byggnaden har anor från förra sekelskiftet och hyste tidigare det historiska The Gregorian Hotel. Här befinner man sig mitt i New Yorks magiska stadspuls och på bekvämt promenadavstånd når man bland annat Penn Station, Bryant Park, Broadway, Fifth Avenue samt den vackra centralstationen Grand Central Station.

Hotellet är stilrent och exklusivt inrett, med högt i tak, stora fönster och en öppen spis i marmor, som fortfarande är i bruk. Alla rum har vackra stadsvyer och vissa vetter mot Empire State Building. I boendets restaurang kan man njuta av amerikansk och irländsk pubmat till frukost, lunch och middag. På morgonen serveras det kaffe och te i lobbyn och baren har ett stort sortiment av internationella drycker.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor