Modern vistelse i vackra Stavanger

Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Upptäck den norska oljestaden med en vistelse på fyrstjärnigt hotell med innovativ restaurang och spa, inklusive frukost

Perfekt för
Drinkar & cocktails Mat Shopping Sightseeing Storstad

Missa inte

Stavanger är känt som Norges oljehuvudstad och har en internationell och unik atmosfär, mycket tack vare sina många band till utlandet. Här hittar du restauranger av yppersta klass och ett levande uteliv med såväl murriga pubar som glamourösa cocktailbarer. På Radisson Blu Royal Hotel Stavanger bor mitt i centrum, med gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av kultur, historiska sevärdheter och nöjen. Besök bland annat Stavangers kulturhus Sølvberget och Konserthuset eller strosa bland de små butikerna, caféerna och gallerierna på Øvre Holmegate. Är du intresserad av oljeindustrins historia i Stavanger rekommenderas ett besök på Norsk Oljemuseum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor