Modern vistelse i vinstaden Colmar

Le Colombier Colmar, Colmar, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Modernt med smart inredning i hjärtat av Alsaces främsta vinstad, inklusive frukost och tillgång till bastu

På hotellet Le Colombier Colmar bor du på ett modernt hotell med mycket karaktär spännande arkitektur. Njut av ombonade rum med spännande vinklar, takbjälkar och snygga möbler. Inredningen är smart och det finns spännande konst som lockar ögat. Rummen är inredda med lugnare basfärger men sedan finns ofta färggladare element som snyggt bryter av och livar upp utan att ta över. Kombinationen av de spännande vinklarna, den traditionella stilen i botten och den moderna inredningen skapar ett säregen stil och ett hotell med mycket karaktär som bara måste upplevas.

Hotellet ligger i Colmar, vilket anses vara Alsaces främsta vinstad och är ett typiskt stopp på vägen för den som bilar genom området. Njut av goda traditionella korvar, viner och ostar, för att bara nämna en liten del av det som denna rika matregion har att erbjuda. Alsace har varit tyskt och franskt i olika omgångar, så staden är starkt präglad av både den tyska och den franska kulturen. Ät en god frukost på hotellet och upptäck staden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor