Klassiskt hotell nära Potsdamer Platz - avbokningsbar

Mövenpick Hotel Berlin, Berlin, Tyskland

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Berlin

Berlin

Superior-rum

Deluxerum

Superior-rum

Berlin

Berlin

Juniorsvit

Berlin

Coolt hotell med häftig restaurang i västra Kreuzberg, inkl. frukost, fitnessförmåner m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Ikoniskt hotell på gränsen mellan stadsdelarna Kreuzberg och Mitte i centrala Berlin, inklusive frukost, fitnessförmåner och sen utcheckning | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bekvämt hotell med perfekt läge: Mövenpick Hotel Berlin är ett modernt hotell inhyst i en historisk rosaskimrande 1800-talsbyggnad som tidigare var en Siemensfabrik. Hotellet ligger mitt i Berlins hjärta, bara tio minuters promenad från det livliga torget Potsdamer Platz och 20 minuter från ikoniska Brandenburger Tor.

  • Möjligheter till motion och avkoppling: När du inte är ute och upptäcker Berlins enorma kultur- och nöjesutbud kan du köra ett pass i det moderna gymmet eller samla kraft med en avkopplande stund i bastun. Föredrar du jogging som träningsform kan du göra som berlinarna och ge dig ut på en löprunda bland alléerna i närliggande Tiergarten.

  • Imponerande restaurang: Hotellets restaurang liknar en medelhavspiazza och har ett glastak som ger känslan av att sitta under bar himmel även under de kyligare månaderna. À la carte-menyn bjuder på en spännande blandning av medelhavsrätter och schweiziska specialiteter.

Faciliteter

- Restaurang
- Lobbybar
- Bastu
- Gym
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Mövenpick Hotel Berlin ligger i hjärtat av Berlin, bara 500 meter från Potsdamer Platz och nära tågstationen Anhalter Bahnhof. Till flygplatsen Berlin-Tegel tar det ungefär 25 minuter med bil eller 40 minuter om du åker kollektivt. Till Schönefeld tar det 25 minuter med bil alternativt 50 minuter med S-Bahn.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Schöneberger Strasse 3, Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor