Mysigt hotell i Roslagens skärgård

Furusund Värdshus, Furusund, Roslagen

Dubbelrum

Superior-rum

Dubbelrum

Njut av frisk havsluft, god mat och sköna bastubad med fyrstjärnigt boende mitt i hjärtat av Roslagen, inklusive frukost, med trerättersmiddag som tillval

Perfekt för
Landsbygd Avslappning Landskap

Missa inte

Hotellet ligger på skärgårdsön Furusund bredvid farleden där Finlandsfärjorna och stora kryssningsfartyg passerar på väg mot Åland, Helsingfors, Tallin och St Petersburg. De vackra omgivningarna innebär att natursköna långpromenader är vardagsmat här. Roslagens skärgård består dessutom av 30 000 öar, så här finns gott om mysiga utflyktsmål. Ge dig ut på jakt efter en läcker hamnrestaurang eller hitta en undangömd klippa för avkopplande egentid.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor