Nära allt i norra Nederländerna

City Hotel Groningen, Groningen, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

City-rum

City-rum

Bo centralt och modernt mitt i centrum med direkt närhet till Groningen, inklusive frukost, guidad stadstur och mer

Mitt i centrum i den nederländska studentstaden Groningen hittar du det här moderna hotellet med ett genomgående hållbarhetstänk. Kliv in genom den inbjudande byggnaden med träfasad i vit och brun färg som smälter in i den omgivande staden och välkomnas omedelbart av en stor lobby och de stora rummen som andas komfort och fräschör.

Om du vill upptäcka vackra staden Groningen kan du spatsera 500 meter till de berömda Martinitornen som byggdes på 1200-talet och är stadens högsta torn, sätta dig på någon av Grote Markts mysig terrasser i sole eller besöka Groninger Museum för att ge lite plats åt stadens underbara arkitektur och rika kultur.

Groningen än mycket mer än en levande studentstad med en pulserande atmosfär, på bara en halvtimme med bil når du nämligen Pieterburen, byn som är känd för sina gotiska kyrkor, bondgårdar och vackra vyer. Vad du än bestämmer dig för att göra på din vistelse på City Hotel Groningen, så kommer du känna dig riktigt trygg och omhändertagen här, och du kan alltid välja att avsluta dagen med ett avslappnande bastubesök innan du kryper till kojs.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor