Naturnära hotell i Dalarna - avbokningsbar

Värdshuset Lugnet, Malung, Dalarna

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Charmigt boende beläget i Dalarnas vykortsvackra natur, inkl. frukost med middag som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 20% ?

Familjeägt hotell med natursköna omgivningar i Malung, inklusive frukost eller halvpension | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

 Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En avkopplande vistelse med charm: Värdshuset Lugnet är ett familjeägt hotell vid Västerdalälven i Malung. Den charmiga, gula villan med vita knutar har en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Omgivningarna är stillsamma och vackra. Här är det bara du, skogen och älven.

  • Bli ett med naturen under vistelsen: Den vackra naturen bäddar för fantastiska långpromenader, så se till att packa dina bästa promenadskor. Du kan vandra genom skogen längs Vemforsen, promenera till det historiska kvarnstensbrottet eller strosa längs de skyltade naturstigarna.

  • Återhämtning efter en aktiv dag: Väl tillbaka på hotellet kan du slå dig ner på restaurangen, som har vacker utsikt över älven. Fokus ligger på klassiska rätter som främst tillagas på svenska råvaror. Runda av middagen med en drink vid den öppna spisen.

Faciliteter

- Restaurang
- Trädgård
- Wi-Fi

Hitta hit

Från hotellet är det cirka tio minuters bilfärd eller en kvart med buss till Malungs centrum. Malung ligger drygt två timmars bilfärd från Falun och fyra och en halv timme från Stockholm. Till Dala flygplats i Borlänge tar det ungefär två timmar med bil.

Bra att veta:

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Lugnet 4, Malung, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor