Unikt hotell i bruksmiljö nära Sandviken

Högbo Brukshotell, Högbo, Sandviken

Rum på Stallbacken

Njut av avkoppling och aktiviteter på unikt hotell i naturskön bruksmiljö, inklusive frukost och spaentré

Perfekt för
Landsbygd Mat Avslappning Spa

Missa inte

Högbo Brukshotell ligger i byn Högbo, runt två timmar norr om Stockholm. Det är fem minuters promenad till Dammsjöns strand och en kort promenad till Högbo golfklubb. Utanför hotellets väggar väntar en hel uppsjö av mer eller mindre ansträngande aktiviteter som MTB, paddling, golf och fiske. Ta en frisk promenad runt Dammsjöns eller njut av en fika inne i värmen. Innan du reser hem kan du köpa med dig ostar, bröd, korvar och andra produkter från “Made in Högbo” så att du kan njuta av smakerna och drömma dig tillbaka när vardagen lunkar på igen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor