Naturskön vistelse på Sardinien

Arbatax Park Resort – Telis, Arbatax, Sardinien, Italien

Classic-rum

Bo omgiven av natur med gångavstånd till stranden och havet, inklusive halvpension, välkomstdrink och andra förmåner

Bo ett stenkast från stranden, klippor och det blå havet på medelhavspärlan Sardinien. På Arbatax Park Resort – Telis bor du omgiven av natur och har tillgång till allt från utomhuspool och en privat strand med solstolar och parasoller till idrottsanläggningar och ett spa.

Det fyrstjärniga hotellet är beläget i Sardiniens största resort – Arbatax Park Resort – och här finns det ett hav av aktiviteter och faciliteter. På dagarna kan du välja mellan att sola och bada i havet, delta i ett träningspass på gymmet, glassa vid poolen, unna dig en stund på spaet eller strosa runt i parken och klappa djur. Inte för att du behöver ta dig utanför området för att hålla dig sysselsatt, men det närliggande området och provinsen Ogliastra bjuder på skog, klippor och dalar och är väl värt en utflykt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor