Njut på ett av Nordens största spahotell

Selma Spa Hotel, Sunne

Superior-rum

Superior-rum

Tid att koppla av på ett av Nordens största spahotell, inklusive frukost, trerätters och spaentré

Ibland behöver man en liten paus då man bara behöver tänka på sig själv, vilket man får chans att göra på Selma Spa: Sveriges allra första spa-anläggning och idag ett av Nordens största spahotell.

Badområdet har både inomhus- och utomhuspooler, olika bastuvarianter och ett överflöd av härliga spabehandlingar, från klassisk massage och uppfriskande ansiktsbehandlingar till basturitualer. Efter en dag på spaet kliver du ut som en helt ny människa, med energin på topp.

Perfekt för
Mat Avslappning Landskap Spa

Missa inte

Sunne är en idealisk plats för friluftsliv, vilket passar fint när man är på wellness-semester. Det här är ett riktigt motionsmecka, med spår för vandring, löpning och stavgång, framförallt kring Sundsberget. Du hittar flera vackra utsiktplatser där du kan slå dig ner och blicka ut över det böljande landskapet. På vintern finns även utmärkta möjligheter till utförsåkning och längdskidåkning. Du kan också passa på att besöka Selma Lagerlöfs Mårbacka, som ligger ungefär en kvart bort med bil eller den vackra parken Rottneros park. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor