Nybyggt hotell mitt på Sydafrikas kust

Knysna Hollow Country Estate, Knysna, Sydafrika

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Garden-svit

Garden-svit

Garden-svit

Garden-svit

Garden-svit

Garden-svit

Avkopplande vistelse på stilfullt hotell med pool och naturskönt läge på Sydafrikas kust, inklusive frukost och ett glas bubbel

Perfekt för
Hotell Avslappning Landskap Sightseeing

Missa inte

Hotellet har ett naturskönt läge bara fem minuters bilresa från staden Knysna i hjärtat av den så kallade Garden Route som löper längs Sydafrikas sydkust. Staden ligger vid en skyddad lagun mellan Indiska oceanen och Outeriquabergen och har ett trevligt centrum med butiker och restauranger. Det stora naturreservatet Featherbed Nature Reserve nås med färja från Knysna Waterfront. Kuststäderna Wilderness, Sedgefield och Plettenberg Bay ligger alla inom en timmes bilresa från hotellet, liksom Tsitsikamma National Park som är perfekt för natursköna vandringar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor