Nyöppnat designhotell i Helsingborg

The Vault Hotel, Helsingborg

Deluxe Vault-rum

Superior Vault-rum

Chict boende på pampigt bankpalats med anor från 1800-talet och Instagram-vänlig inredning, inklusive frukostbuffé

Perfekt för
Storstad Drinkar & cocktails Mat Modern inredning Sightseeing

Missa inte

The Vault Hotel vetter mot Stortorget, Helsingborgs äldsta torg. Helsingborg är fullt av små trevliga butiker med mathantverk och mode, och de historiska kullerstensgatorna är kantade av restauranger. Dessutom finns det fina promenadsträckor längs vattnet. Från hotellet har du gångavstånd till landmärken som Mariakyrkan, Rådhuset och vakttornet Kärnan. Om du vill göra en lite längre utflykt kan du besöka Sofiero slott, Tropikariet, friluftsmuseet Fredriksdal, Helsingborgs djurpark, eller till och med ta färjan över till Danmark.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor